Nauka w kuchni. Zajęcia Młodzi Naukowcy 64-66

| Zajęcia 1-12 | Zajęcia 13-22 | Zajęcia 23-34 | Zajęcia 36-44 | Zajęcia 45-47 | Zajęcia 48-54 | Zajęcia 55-57 | Zajęcia 58-63 | Zajęcia 64-66 | Zajęcia 35 i 67 |


Strona w trakcie tworzenia.

Spotkanie 64

Nauka w kuchni cz. 1 – Kleje, w tym wytwarzanie kleju z cukru, mąki pszennej i kazeiny. Więcej o zajęciach oraz materiały dodatkowe do samodzielnego wydruku można znaleźć tutaj.

Spotkanie 65

Nauka w kuchni cz. 2 – Ser biały. Wytwarzanie sera białego metodą chemiczno-termiczną. Więcej o zajęciach oraz materiały dodatkowe do samodzielnego wydruku można znaleźć tutaj.

Spotkanie 66

Nauka w kuchni cz. 3 – Piaski.